Betingelser

Vilkår for å spille Gratisflaks:

 1. Det er gratis å spille Gratisflaks. Du kan med andre ord skrape så mange lodd som du vil gratis.
 2. Aldersgrensen for å spille Gratisflaks er 18 år. Dersom du er under 18 år og dermed ulovlig spiller Gratisflaks og vinner, så vil du ikke motta gevinsten.
 3. Spillet Gratisflaks fungerer som et skrapelodd. Du vinner den enkelte gevinsten kun dersom du skraper frem 3 like og i tillegg mottar en e-post fra Gratisflaks AS med en bekreftelse på at du har vunnet.
 4. I de tilfeller hvor spillet Gratisflaks settes opp med lokale annonsører bør en spiller av Gratisflaks ha lokal tilhørighet da evt. premier må hentes ut hos annonsørene.
 5. En vinner av en gevinst må selv i løpet av 30 dager, regnet fra loddrundens siste dag, hente ut gevinsten hos annonsøren. Ellers kan vinneren ikke gjøre krav på gevinsten.
 6. Det er kun 1 gevinst fra hver annonsør. Verdien på premiene er opp til kr. 10 000,-.
 7. Dersom annonsørene gir et tilbud til alle som spiller Gratisflaks så gjelder det som hovedregel kun i perioden som loddrunden pågår, samt 7 dager etter loddrundens siste dag. Dette så sant ikke annet er opplyst i informasjonen knyttet til annonsørene.
 8. Forskjellen på Gratisflaks og et vanlig fysisk skrapelodd er bl.a. at du må se til at du må være relativt rask med å skrape ferdig et lodd som du har begynt på for at du ikke skal bli logget ut pga. inaktivitet. Venter du for lenge kan du med andre ord  risikere at et evt. vinnerlodd ikke blir registrert hos Gratisflaks AS og du kan miste retten til gevinsten.
 9. Juks, forsøk på juks, manipulering, flere skrapekontoer er forbudt/ulovlig og vil bli vurdert anmeldt. Man vil i slike tilfeller ikke motta gevinsten(e) dersom man har vunnet.
 10. Gratisflaks AS forbeholder seg retten til å sende alle registrerte spillere diverse informasjon om nye spillrunder, nye spill, tilbud fra annonsører etc. Dette kan bl.a. gjøres gjennom e-post og/eller sms e.l.
 11. Gjennom å fortsette å spille Gratisflaks så godtar alle registrerte spillere endringer og oppdateringer etc. i Vilkår. Det er opp til den enkelte spiller å sette seg inn i dette.
 12. Gratisflaks AS fraskriver seg ethvert ansvar overfor spilleren på Gratisflaks ved force majeure, driftsstans, streik, lockout, uforutsette feil og lignende som rammer Gratisflaks AS og/eller dets underleverandører og/eller annonsører, slik at Gratisflaks AS ikke kan oppfylle Vilkårene/avtalen.

Tilbake til spillside

Rull til toppen